Integratie van Rescue en Freshservice

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

De integratie van LogMeIn Rescue en Freshservice stelt Freshservice-agenten in staat om directe ondersteuning op afstand te bieden aan hun klanten, en sessiegegevens terug te loggen in Freshservice.

Zie Freshservice-integratie met GoTo Rescue voor details en stapsgewijze instructies.