Integratie van Rescue en Freshservice

Artikelen met betrekking tot customization zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Dankzij de integratie van GoTo Rescue en Freshservice kunnen Freshservice-agenten directe ondersteuning op afstand bieden aan hun klanten, en sessiegegevens terug loggen in Freshservice.

Zie Freshservice-integratie met LogMeInRescue voor details en stapsgewijze instructies.