Integratie van Rescue en Freshdesk

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Geef medewerkers van Freshdesk toestemming om ondersteuning op afstand te bieden via Rescue, waarbij alle klant- en sessiegegevens in Freshdesk worden geregistreerd.

1. Ga in Freshdesk naar Beheerpaneel > Integraties > LogMeIn Rescue.
    De pagina Instellingen LogMeIn Rescue wordt weergegeven.
  2. Voer in Freshdesk op de pagina Instellingen LogMeIn Rescue uw bedrijfs-ID in. Zo vindt u uw bedrijfs-ID:
    1. Ga naar LogMeIn Rescue en open het Beheercentrum.
    2. In het Beheercentrum gaat u naar het tabblad Algemene instellingen.
    3. Uw bedrijfs-ID bevindt zich onder Single sign-on in het gedeelte genaamd ASP.Net C# door klant gehost voorbeeld aan de kant van de server

3. Voer in Instellingen LogMeIn Rescue in Freshdesk uw SSO-wachtwoord in. Zo stelt u uw SSO-wachtwoord in:
    1. Ga naar LogMeIn Rescue en open het Beheercentrum.
    2. In het Beheercentrum gaat u naar het tabblad Algemene instellingen.
    3. Stel uw SSO-wachtwoord in onder Single sign-on in het veld Voer nieuw SSO-wachtwoord in.

4. Zodra u uw bedrijfs-ID en SSO-wachtwoord hebt ingevoerd, klikt u op Inschakelen in Instellingen LogMeIn Rescue in Freshdesk.
    De LogMeIn Rescue-widget verschijnt onderaan de zijbalk van het ticket in Ticketdetails.
    Opmerking: Controleer voor elke technicus die de Rescue-widget gebruikt of u Single sign-on hebt geactiveerd in het Beheercentrum van LogMeIn Rescue. Anders wordt de widget niet weergegeven!

5. Rescue instellen om sessiegegevens te exporteren naar Freshdesk aan het einde van de sessie. Ga als volgt te werk:
    1. Ga naar LogMeIn Rescue en open het Beheercentrum.
    2. Selecteer In het Beheercentrum een technicusgroep en ga naar Instellingen > Sessiegegevens exporteren > Sessiedetails naar URL verzenden wanneer sessie wordt beëindigd door technicus.
    3. Voer de volgende URL in: {Freshdesk-URL}/integrations/logmein/rescue_session

Vergeet niet om http of https op te nemen in uw {Freshdesk-URL}!

Om de integratie optimaal te benutten, klikt een medewerker van Freshdesk op Nieuwe sessie op afstand starten om een nieuwe pincode te genereren en de instructies te kopiëren naar het ticket.

Fout bij aanmelden? Zorg ervoor dat u het ticket toewijst aan de helpdeskmedewerker die de pincode aanvraagt.