Integratie van Rescue en Autotask

Artikelen met betrekking tot customization zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Dit artikel leidt u door het proces van het integreren van Rescue en Autotask.

Autotask is een toonaangevende ontwikkelaar van Professional Services Automation (PSA) software voor VAR's, MSP's, systeemintegrators, IT-dienstverleners, IT-consultants, ISV's, en VoIP Solution Providers. Autotask is ontworpen om processen en workflow te optimaliseren om al uw professionele diensten te helpen beheren: beheerde diensten, break-fix, adviesopdrachten, systeemintegratie, netwerkprojecten, software-implementaties, servicedeskcontracten en gepland onderhoud.

GoTo is 's werelds grootste leverancier van connectiviteit op afstand en ondersteuningstools. Rescue is een krachtige, gebruiksvriendelijke oplossing voor ondersteuning op afstand. Met technologie waarvoor octrooi is aangevraagd, bemiddelt de GoTo Gateway verbindingen tussen pc's op afstand en geeft die verbinding vervolgens rechtstreeks door tussen de twee computers.

Wat bereikt de Rescue - Autotask integratie?

• Gebruikt beide instrumenten effectief om de efficiëntie te verhogen, de tijd om problemen van klanten op te lossen te verkorten en de klanttevredenheid te vergroten
    • Biedt on-demand ondersteuning op afstand voor PC's van klanten en volgt problemen van klanten vanuit een gecentraliseerde toepassing
    • Initieert een beveiligde Rescue Sessie vanuit een Autotask ticket
    • Slaat Rescue ondersteuningssessiegegevens op in Autotask om alle operator-/klantinteracties vast te leggen
    • Vereenvoudigt installatie setup van Rescue Admin Center en Autotask LiveLink uit de AXN catalogus

Uitvoeringsoverwegingen

De Rescue Posten naar URL functionaliteit stuurt gegevens van een Rescue sessie naar een web service die de gegevens doorstuurt naar de Autotask API. De Autotask API voegt de gegevens vervolgens toe aan het ticket in Autotask. Voor deze integratie worden de volgende diensten gebruikt:

• Rescue API-diensten
    • Autotask LiveLink uit de AXN catalogus
    • Autotask API's

Vereisten

U moet een praktische kennis hebben van het volgende voordat u de integratieprocedure uitvoert:

• Installeren en configureren van Autotask LiveLinks
    • Een Autotask ticketwachtrij instellen
    • Instellingen wijzigen in het Rescue Beheercentrum