Integratie van Rescue en Autotask

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Dit artikel begeleidt u bij de integratie van om LogMeIn Rescue en Autotask.

Autotask is een toonaangevende ontwikkelaar van automatiseringssoftware voor zakelijke dienstverlening, voor resellers met toegevoegde waarde (VAR's), managementserviceprovider (MSP's), aanbieders van systeemintegratieprogramma's, IT-serviceproviders, IT-consultants, onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) en leveranciers van VoIP-oplossingen. Autotask is ontworpen om processen en workflow te optimaliseren en al uw professionele services te beheren: beheerde services, break/fix-services, adviesservices, systeemintegratie, netwerkprojecten, software-implementatie, klantenservicecontracten en gepland onderhoud.

LogMeIn is 's werelds grootste provider van externe connectiviteit en ondersteuningsprogramma's. LogMeIn Rescue is een krachtige, gebruiksvriendelijke oplossing voor ondersteuning op afstand. De van gepatenteerde technologie voorziene LogMeIn Gateway fungeert als bemiddelaar van pc-verbindingen op afstand, en zorgt voor de directe overdracht van verbinding tussen twee computers.

Wat is het nut van het integreren van LogMeIn Rescue en Autotask?

• De functionaliteit van beide hulpprogramma's wordt gebruikt om de efficiëntie te verhogen, probleemoplossingstijd te verminderen en klanttevredenheid te vergroten
  • Biedt ondersteuning op afstand voor pc's van klanten en het volgen van klantenproblemen vanuit een centrale toepassing.
  • Biedt het initiëren van een beveiligde Rescue-sessie vanaf een Autotask-ticket.
  • Biedt het opslaan van gegevens van een Rescue-supportsessie binnen Autotask om alle interacties tussen operator en klant op te nemen.
  • Vereenvoudigde installatie van het Beheercentrum van Rescue en LiveLink van Autotask vanaf de AXN-catalogus.

Uitvoeringsoverwegingen

De Rescue-functionaliteit Verzenden naar URL stuurt gegevens uit een Rescue-sessie naar een webservice die de gegevens aan de Autotask-API koppelt. De Autotask-API voegt vervolgens de gegevens in in het ticket in Autotask. Voor deze integratie worden de volgende services gebruikt:

• API-services van Rescue;
  • Autotask LiveLink vanaf de AXN-catalogus;
  • Autotask-API's.

Vereisten

U moet over voldoende kennis beschikken van de volgende processen voordat u begint met u de integratieprocedure:

• Installeren en configureren van LiveLinks van Autotask
  • Instellen van een Autotask-ticketwachtrij
  • Instellingen wijzigen in het Beheercentrum van Rescue