Integratie van Rescue en Agiloft

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Integratie van Rescue met Agiloft support desk laat Agiloft support professionals toe om hun ticketing systeem te combineren met Rescue's remote support mogelijkheden.

Agiloft technici kunnen sessie PIN-codes direct vanuit de Agiloft interface genereren en op afstand inloggen op de computers van klanten. Zodra de ondersteuningssessie is beëindigd, wordt gedetailleerde informatie verzonden van de Rescue Technician Console naar een Agiloft Support Case record.

Zie de Rescue by GoTo Integratiegids (pdf) voor details en stapsgewijze instructies.