Ik krijg een fout 1603 wanneer ik Rescue probeer te installeren. Wat moet ik doen?

Symptoom

Bij het installeren van de hostsoftware ziet u de volgende foutmelding:

Fout 1603: fatale fout tijdens installatie

Oorzaak

1603-fouten worden veroorzaakt door problemen met het Windows-besturingssysteem. Zie de supportsite van Microsoft voor meer informatie.

Oplossing

De oplossing voor een 1603-fout is afhankelijk van de precieze oorzaak. Zie de supportsite van Microsoft voor meer informatie.