Werken met meerdere beeldschermen

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Wanneer een technicus een klant ondersteunt die meerdere monitoren gebruikt, wordt de knop Beeldschermen doorlopen beschikbaar op de knoppenbalk van de besturing op afstand.

Klik op de knop Beeldschermen doorlopen om tussen de monitoren te schakelen of klik in het vervolgkeuzemenu op Selecteer een beeldscherm om één of alle monitoren van de klant te selecteren.