Lokale en externe toetsenbordindelingen gebruiken (toetsenbordsynchronisatie)

Dit artikel is een leidraad voor Technici van rescue.

Gebruik toetsenbordsynchronisatie om ervoor te zorgen dat de tekst die u invoert wordt weergegeven volgens de indeling van het gekozen toetsenbord.

Deze functie is niet beschikbaar tijdens Bureaubladweergave.

1. Klik op de werkbalk Afstandsbediening op Toetsenbordsynchronisatie.
    2. Selecteer Lokaal of Remote afhankelijk van de toetsenbordindeling van de computer die u wilt gebruiken.