Technicusgroepen alleen weergeven voor toegewezen beheerders

Hoofdbeheerders kunnen bepalen of beheerders de volledige organisatiestructuur of alleen de technicusgroep kunnen zien waaraan ze zijn toegewezen.

1. Selecteer het tabblad Algemene instellingen.
  2. Onder Toon Technician Groups alleen aan toegewezen beheerders, schakelt u de instelling Toon Technician Groups alleen aan toegewezen beheerders in.
  3. Klik op Opslaan.

Resultaat: In de Organization Tree worden Technician Groups nu verborgen voor Beheerders aan wie ze niet zijn toegewezen.

Onthoud: Hoofdadministrators zullen nog steeds in staat zijn om de hele organisatiestructuur te zien.