Voorgedefinieerde antwoorden en URL's beheren

Dit artikel geeft richtlijnen voor Beheerders van rescue.

Een beheerder met technicuslicentie kan een reeks standaardantwoorden en URL's maken en deze vervolgens exporteren naar een XML-bestand. Andere technici in de beheerdersorganisatie zijn dan in staat om de antwoorden en URL's te importeren in hun eigen Technician Console.

Nieuwe voorgedefinieerde antwoorden en URL's maken

1. Meld u aan bij de Rescue Technician Console.

Beperking: Alleen beheerders met een technicuslicentie hebben toegang tot de Technician Console.

2. Selecteer in het menu Tools de optie Voorgedefinieerde antwoorden beheren.

Resultaat: Het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren wordt weergegeven in de werkruimte van de Technician Console.

3. Klik op het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden of Voorgedefinieerde URL's op Nieuwe.

Resultaat: Het formulier Nieuw voorgedefinieerd antwoord toevoegen wordt weergegeven.

4. Geef het antwoord of de URL een korte Naam.
    5. Typ de tekst van het antwoord of de URL in het vak Inhoud.

Resultaat: De inhoud kan alleen platte tekst zijn. Opmaak is niet beschikbaar.

Opmerking: U kunt ook een FTP-adres invoeren.

6. Klik op Opslaan.

Een reeks van voorgedefinieerde antwoorden en URL's exporteren

1. Meld u aan bij de Rescue Technician Console.

Beperking: Alleen beheerders met een technicuslicentie hebben toegang tot de Technician Console.

2. Selecteer in het menu Tools de optie Voorgedefinieerde antwoorden beheren.

Resultaat: Het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren wordt weergegeven in de werkruimte van de Technician Console.

3. Klik op het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren op het tabblad Importeren/Exporteren.
    4. Klik op Exporteren.

Resultaat: Het dialoogvenster Opslaan als wordt weergegeven met replies.xml in het veld Bestandsnaam.

5. Kies een locatie waar u antwoorden wilt opslaan.xml.

Resultaat: U dient een locatie te kiezen die toegankelijk is voor andere leden van uw organisatie.

Onthoud: Bestanden die tijdens een sessie zijn opgeslagen/geëxporteerd, zijn beschikbaar op Users/[gebruikersnaam]/Library/Application Support/GoTo-Rescue/Bottles/GoToRescue/drive_c/users/crossover/My Documents

6. Klik op Opslaan

Resultaat: Uw antwoorden en URL's worden opgeslagen als een XML-bestand.

Een reeks van voorgedefinieerde antwoorden en URL's delen

Deel het xml-bestand met uw technici, zodat zij uw reeks voorgedefinieerde antwoorden en URL's kunnen gebruiken door de onderstaande procedure te volgen.
    Tip: U kunt het xml-bestand als bijlage bij een e-mail sturen, of u kunt de URL delen van de locatie waar het xml-bestand is opgeslagen. Zorg ervoor dat de locatie toegankelijk is voor uw technici.
    1. Meld u aan bij de Rescue Technician Console.
    2. Selecteer in het menu Tools de optie Voorgedefinieerde antwoorden beheren.

Resultaat: Het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren wordt weergegeven in de werkruimte van de Technician Console.

3. Klik op het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren op het tabblad Importeren/Exporteren.
    4. Klik op Importeren.

Resultaat: Het dialoogvenster Openen wordt weergegeven.

5. Zoek het xml-bestand en klik op Open.

Resultaat: De antwoorden worden toegevoegd aan uw lijst van voorgedefinieerde antwoorden.