Hoe Post Session URL's te verbergen

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Hoofdbeheerders kunnen beheerders dwingen op een speciale knop te klikken om URL's van sessiegegevens te zien of te wijzigen in de sectie Sessiegegevens exporteren van het tabblad Instellingen. Het bekijken of wijzigen van de URL's wordt geregistreerd in het logbestand Controlerapport. Deze functie beschermt vertrouwelijke informatie (zoals gebruikersnaam, wachtwoord, API-sleutel) die in de URL's is ingevoerd en stelt bedrijven in staat te volgen welke gebruiker deze waarden heeft bekeken of gewijzigd.

1. Selecteer het tabblad Globale instellingen
  2. Onder Verberg postsessie-URL's, schakel de instelling Verberg postsessie-URL's in
  3. Klik op Opslaan.

Resultaat: Post sessie URLs zijn nu verborgen in de Sessiegegevens exporteren sectie van het Instellingen tabblad. Gebruikers moeten klikken op Toon URL's om de waarden die zijn ingesteld voor de gegeven Technician Group te zien of te wijzigen.