Hoe ontvang ik een betaalbewijs of factuur voor mijn LogMeIn-abonnement?

U kunt zelf een kopie van uw betaalbewijs of factuur afdrukken.

Klanten van LogMeIn Pro, Hamachi, Central

1. Log in op uw account op LogMeIn.com met het e-mailadres van de hoofdaccounthouder.
  2. Klik boven aan de pagina op Instellingen.
  3. Klik op de koppeling Facturering.
  4. Klik op Factuurgeschiedenis.
  5. Klik op de koppeling Ontvangstbewijs afdrukken naast de desbetreffende transactie om een PDF-versie van het betaalbewijs te downloaden en af te drukken.

Klanten van LogMeIn Rescue

1. Log in op uw account op LogMeInRescue.com met het Master e-mailadres.
  2. Klik links in de pagina op Factuurgeschiedenis.
  3. Klik op de koppeling Ontvangstbewijs afdrukken naast de desbetreffende transactie om een PDF-versie van het betaalbewijs te downloaden en af te drukken.