Hoe kan ik een script maken voor een installatieprogramma voor de Calling Card?

Omdat de LogMeIn Rescue Calling Card wordt geïnstalleerd met behulp van Microsoft Windows Installer, kunt u gebruik maken van standaard installatieopdrachten om het te installeren.

Typisch wordt een stille installatie voor een MSI-pakket uitgevoerd met het commando: msiexec /qn /i .msi in een script of op de commandoregel. Dus, voor een msi bestand met de naam "logmeinrescuecallingcard" msiexec /qn /i logmeinrescuecallingcard.msi installeert de Calling Card ook, met alle standaardinstellingen. Als u de Calling Card alleen wilt installeren maar niet onmiddellijk na de installatie wilt uitvoeren, voegt u RUN=0 toe aan het einde van de opdrachtreeks. Dus, een volledig stille installatie zal zijn: msiexec /qn /i logmeinrescuecallingcard.msi RUN=0