HELP FILE


Geschatte wachttijd aan klanten tonen

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Laat klanten weten hoe lang ze waarschijnlijk moeten wachten voordat een technicus hun sessie kan activeren.

Voor een technicusgroep

Voor privésessies kunt u de geschatte wachttijd tonen. Rescue berekent de geschatte wachttijd op basis van de gemiddelde ophaaltijd van de laatste tien sessies van een specifieke technicus. De tijd wordt weergegeven in de Applet, Calling Card, of Instant Chat.

  1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Klantapplet, selecteert u Geschatte wachttijd weergeven.
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen toe te passen op het huidige kanaal of de huidige technicusgroep.
    • Klik op Instellingen opslaan op alle kanalen/in alle groepen om dezelfde instellingen op alle kanalen of technicusgroepen binnen uw organisatie toe te passen.
    • Klik op Wijzigingen opslaan naar subgroepen om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep en alle bijbehorende subgroepen.

Voor een kanaal

Voor kanaalsessies kunt u klanten de geschatte wachttijd tonen, of hun positie in de wachtrij. Voor de geschatte wachttijd berekent Rescue de gemiddelde ophaaltijd van de laatste tien sessies van een kanaal. De tijd of positie in de wachtrij wordt weergegeven in de applet, Calling Card, of Instant Chat.

  1. Selecteer in de Organization Tree het kanaal waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Kies wat u Rescue wilt laten zien aan wachtende klanten.
    • Voor Rescue om de geschatte wachttijd te tonen, onder Klantapplet > Bericht aan wachtende klanten:, selecteer Geschatte wachttijd.
    • Voor Rescue om de positie van de klant in de wachtrij te tonen, onder Klantapplet > Bericht aan wachtende klanten:, selecteer Queue position.
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen toe te passen op het huidige kanaal of de huidige technicusgroep.
    • Klik op Instellingen opslaan op alle kanalen/in alle groepen om dezelfde instellingen op alle kanalen of technicusgroepen binnen uw organisatie toe te passen.
    • Klik op Wijzigingen opslaan naar subgroepen om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep en alle bijbehorende subgroepen.