API-token genereren

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Master Account Holders (MAH) en Master Administrators (MA) kunnen een geheim token genereren dat wordt gebruikt om de Rescue gebruiker te authenticeren en om te voorkomen dat deze zich afmeldt als er een time-out is. Deze functie heeft hetzelfde doel als de requestAuthCode-API, maar deze code wordt alleen bij het aanmaken weergegeven aan de hoofdeigenaar of hoofdbeheerder. Nadat hij de pagina verlaat, is de code niet meer zichtbaar. Dit versterkt de beveiliging.

1. Om een API-token te genereren, selecteert u het tabblad Global Settinggs in het Administration Center.
  2. Onder Genereer API token, klik op Genereer en Kopieer

Resultaat: Een nieuw API token wordt gegenereerd, weergegeven, en automatisch gekopieerd naar uw klembord.

3. Selecteer desgewenst één of beide van de volgende beperkingen.
    • Selecteer Toegang weigeren tot het requestAuthcode endpoint om uw gebruikers te dwingen het token verkregen met Generate API token te gebruiken in API calls die een AuthCode vereisen.
      Belangrijk: Gebruikers zullen het requestAuthCode API eindpunt niet kunnen gebruiken.
    • Selecteer Deny access to the login endpoint om te voorkomen dat gebruikers zich kunnen aanmelden via de login API call.
      Onthouden: Gebruikers kunnen nog steeds gebruik maken van de Rescue website login.