Externe contentportal

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Afbeelding 1. Voorbeeld aangepaste informatielink
  1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Ga onder Content Portals, naar External Content Portal.
  4. Selecteer Toon link in Tech Console menu om de functie te activeren.
  5. Voer de Link-naam in zoals u wilt dat deze wordt weergegeven in de Technician Console.
  6. Voer in het vak Link opens new window at de URL in van de site die wordt geopend wanneer er in de Technician Console op de link wordt geklikt.
  7. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep.
    • Klik op Wijzigingen opslaan naar subgroepen om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep en alle bijbehorende subgroepen.
    • Klik op Instellingen opslaan in alle groepen om dezelfde instellingen op alle technicusgroepen in uw organisatie toe te passen.