Een voorgedefinieerd antwoord versturen

U kunt op ieder moment tijdens een actieve sessie een voorgedefinieerd antwoord naar een klant sturen.

1. In het chatvak, klikt u op de knop Predefined Reply (voorgedefinieerd antwoord). Knop Voorgedefinieerde antwoorden
    Een menu wordt weergegeven dat alle beschikbare voorgedefinieerde antwoorden toont.
  2. Selecteer het voorgedefinieerde antwoord dat u naar de klant wilt sturen. De tekst van het geselecteerde antwoord verschijnt in het chatvak.
  3. Optioneel: de tekst bewerken.
  4. Druk op de Enter of klik op de knop Verzenden. Het antwoord wordt naar de klant verstuurd.