Een scriptcollectie wijzigen

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Hoofdbeheerders kunnen hun scriptcollecties wijzigen.

1. In het Beheercentrum gaat u naar het tabblad Algemene instellingen.
  2. Klik onder Gecentraliseerde scripts op Gecentraliseerde scripts beheren.

Resultaat: Het venster Gecentraliseerde scripts wordt weergegeven.

3. Beweeg uw muis over de scriptcollectie die u wilt wijzigen. U kunt de volgende wijzigingen doorvoeren:
    • Klik op de knop Verwijderen om een collectie te verwijderen.
    • Klik op de knop Naam wijzigen om de naam van een collectie te wijzigen.
    • Volg de volgende stappen om een script uit de collectie te verwijderen:
      1. Klik op de geselecteerde collectie in Gecentraliseerde scripts. De lijst met scripts die bij de collectie horen wordt weergegeven.
      2. Selecteer het script dat u wilt verwijderen en klik op de knop Verwijderen.