Een nieuwe scriptcollectie maken

Dit artikel geeft richtlijnen voor Beheerders van rescue.

Hoofdbeheerders kunnen scripts uploaden naar en organiseren in een gemeenschappelijke opslagplaats en deze delen met technici.

1. Ga in het Administration Center naar het tabblad Algemene instellingen.
    2. Onder Gecentraliseerde scripts, klik op Gecentraliseerde scripts beheren.

Resultaat: Het venster Gecentraliseerde scripts wordt weergegeven.

3. Klik op Nieuwe collectie.
    4. Geef de collectie een naam en klik op Maken.

Resultaat: De verzameling is aangemaakt.

5. Scripts toevoegen. U hebt twee mogelijkheden.
      • Optie één: Voeg een nieuw script toe door te klikken op Script toevoegen.. Vul de velden in en selecteer de benodigde bestanden. Velden met een asterisk zijn verplicht.
      • Optie twee: Importeer scripts vanuit de Technician Console of vanuit een andere collectie door te klikken op Import XML.
    6. Sla de wijzigingen op.