Een nieuwe scriptverzameling maken

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Hoofdbeheerders kunnen scripts uploaden naar en organiseren in een gemeenschappelijke opslagplaats en deze delen met technici.

1. In het Beheercentrum gaat u naar het tabblad Algemene instellingen.
  2. Klik onder Gecentraliseerde scripts op Gecentraliseerde scripts beheren.
    Het venster Gecentraliseerde scripts wordt weergegeven.
  3. Klik op Nieuwe verzameling.
  4. Geef de verzameling een naam en klik op Aanmaken.
    De verzameling is aangemaakt.
  5. Scripts toevoegen. U hebt twee mogelijkheden.
    • Optie 1: Een nieuw script toevoegen door op Script toevoegen te klikken. Vul de velden in en selecteer de benodigde bestanden. Velden met een asterisk zijn verplicht.
    • Optie twee: Importeer scripts vanuit de Technician Console of vanuit een andere verzameling door op XML importeren te klikken.
  6. Sla de wijzigingen op.