Deelnemen aan een Samenwerkingssessie

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Met Samenwerkende technici kunnen meerdere technici tegelijkertijd een klant helpen. Technici kunnen de probleemoplossing verbeteren door andere (online en beschikbare) experts van binnen of buiten hun Rescue-organisatie uit te nodigen voor een actieve sessie.

Samenwerking geschiedt alleen op uitnodiging.

Deze procedure gaat ervan uit dat u bent uitgenodigd door een hoofdtechnicus om aan een sessie deel te nemen.

Deze procedure gaat ervan uit dat u bent uitgenodigd door een hoofdtechnicus vanuit uw eigen organisatie.

Beheerders kunnen zichzelf uitnodigen met behulp van de functie Technicus controleren. Zie Technici controleren

1. Om deel te nemen aan een samenwerkingssessie, volgt u de instructies voor de juiste verbindingsmethode:
    • Pincode: Ga naar LogMeIn123.com en voer de pincode in die u van de hoofdtechnicus ontvangt
    • E-mailadres: Open de e-mail die door de hoofdtechnicus is verstuurd en klik op de koppeling
    • Koppeling: Open het chatbericht of ander medium dat de koppeling bevat en klik op de koppeling

Resultaat: U wordt gevraagd om het .exe-bestand van de Rescue Technician Console te downloaden.

2. Voer het .exe-bestand van de Rescue Technician Console uit.

Resultaat: U krijgt opmerkingen van de hoofdtechnicus te zien, en u wordt gevraagd om uw naam in te voeren zoals deze aan iedereen getoond moet worden.

3. Klik op Deelnemen.

Resultaat: De Technician Console wordt uitgevoerd en u kunt aan de sessie deelnemen.

4. U ziet een sessie in uw Sessielijst met de status Uitnodiging. Selecteer de sessie.
  5. Klik op de sessiewerkbalk op Starten om de uitnodiging te accepteren en aan de sessie deel te nemen.

Starten

Resultaat: De sessie verschijnt met de status Bezig met samenwerken in de Sessielijst.

6. U kunt nu aan deze sessie deelnemen.

Resultaat: De hoofdtechnicus heeft de volledige controle over uw toegangsrechten tijdens de sessie. Zie Over de bevoegdheden van samenwerkende technici.

7. Om de sessie te verlaten, klikt u op X in het samenwerkingsvenster (bovenaan in het chatvenster).

Resultaat: De sessie is niet beëindigd: de hoofdtechnicus blijft actief.

8. Om de sessie te verlaten, sluit u de Technician Console.

Resultaat: De sessie is niet beëindigd: de hoofdtechnicus blijft actief.