De computer van een klant op afstand besturen

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Gebruik de besturing op afstand om het apparaat van de klant te besturen.

Vereisten:

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om sessies voor besturing op afstand te starten.

De sessie moet Actief zijn.

Tijdens Instant Chat kan de besturing op afstand alleen worden gestart wanneer de klant de Rescue-applet heeft gedownload.

1. Op het tabblad Bureaublad van de klant van de Technician Console, klikt u op Sessie voor besturing op afstand starten.
    De klant wordt gevraagd om uw verzoek om diens computer te besturen te accepteren of te af te wijzen
  2. Vraag de klant om het verzoek te accepteren.
    De besturing op afstand begint.
  3. Met de werkbalk Externe besturing kunt u de sessie op afstand beheren.
    Alle andere tabbladen in de werkruimte blijven beschikbaar.
  4. Om de besturing op afstand te beëindigen, klikt u op het rode X-symbool op de werkbalk Externe besturing.
    De besturing op afstand wordt beëindigd, maar de sessie blijft actief.
LET OP:
Het overdragen of onderbreken van de sessie zal de besturing op afstand beëindigen.