Verwijdering van klantensessiegegevens

Beheerders kunnen persoonlijke klantgegevens verwijderen die zijn verzameld van sessies die zijn uitgevoerd binnen Technician Groups waaraan zij zijn toegewezen. Hoofdbeheerders kunnen persoonlijke klantgegevens in de hele ondersteuningsorganisatie verwijderen.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de organisatorische unit waarvoor u een rapport wilt genereren.
    2. Selecteer het tabblad Rapporten.
    3. Selecteer het rapporttype Rapport Sessie met behulp van de vervolgkeuzelijst Rapportgebied.
    4. Specificeer details en genereer het rapport zoals aangegeven in hoofdstuk Een rapport genereren.

Resultaat: Wanneer het rapport wordt gegenereerd, vertegenwoordigt elke rij een unieke sessie.

5. Selecteer de rij die klantgegevens bevat die u wilt verwijderen.
    6. Klik op het prullenbakicoon aan het einde van de rij om alle klantgegevens met betrekking tot de geselecteerde sessie te verwijderen.

Resultaat

Opmerking: Klantgegevens worden gewist binnen 30 dagen vanaf het moment dat ze in de wachtrij voor verwijdering zijn geplaatst.
      LET OP: In behandeling zijnde schrappingen kunnen niet worden herroepen.