De organisatiestructuur

In de organisatiestructuur configureert u Rescue voor uw supportorganisatie. Deze structuur wordt weergegeven in het linkerpaneel van de interface van het Beheercentrum.

Zodra u uw organisatie heeft geconfigureerd, geeft de organisatiestructuur een duidelijk overzicht van uw structuur en kunt u eenvoudig bestaande leden van de organisatie selecteren en wijzigingen aanbrengen door middel van slepen en neerzetten.
Tip: Sluit alle onderdelen van de organisatiestructuur die u momenteel niet gebruikt. Dit is met name belangrijk bij zeer grote accounts.
Vertakkingen uitvouwen/samenvouwen
U kunt vertakkingen uitvouwen/samenvouwen door op + en - te klikken.
Zoeken
Voer tekst in het zoekveld in om naar een groep, een technicus of een andere unit binnen uw organisatie te zoeken.
Slepen en neerzetten
Bepaalde items in de organisatiestructuur kunnen binnen de structuur versleept worden. U kunt bijvoorbeeld beheerders aan een technicusgroep toewijzen door ze naar die groep te slepen. Ook technici en technicusgroepen kunnen op deze manier eenvoudig worden verplaatst en toegewezen.
Snelmenu
Als u op een item in de structuur klikt, wordt een snelmenu geopend. De beschikbare opties in het menu zijn afhankelijk van uw gebruikersrol en het item waar u op klikt.
Dynamische relatie met de werkruimte
Als u een item in de organisatiestructuur selecteert, wordt het relevante formulier geopend in de werkruimte (het rechter deelvenster).

Voorbeeld van dynamische werkruimte

Selecteer technicusgroep 1 in de organisatiestructuur en selecteer het tabblad Instellingen. De instellingen voor technicusgroep 1 worden weergegeven op het tabblad Lokale instellingen.

Vervolgens selecteert u technicus 2. De instellingen voor technicus 2 worden weergegeven op het tabblad Instellingen.

Als u vervolgens het tabblad Sessies selecteert, wordt de sessie-informatie voor technicus 2 weergegeven.