Taak vier: Test de Rescue LiveLink

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Test de knop die een PIN code genereert in Autotask na configuratie.

Zorg ervoor dat u uw LogMeIn Rescue inloggegevens toevoegt aan Autotask voordat u deze taak uitvoert! Taak drie: Aanmeldingsgegevens voor Rescue toevoegen aan Autotask-profiel

1. Selecteer een ticket in Autotask.
  2. Klik op LiveLinks > Rescue PIN.
Een gegenereerde Rescue PIN code moet er ongeveer zo uitzien als de volgende: