U kunt de schermopname van beschadigde Rescue-bestanden in enkele eenvoudige stappen herstellen.

Wanneer een Rescue-schermopname niet goed wordt beëindigd (bijvoorbeeld wanneer de computer van de technicus of de Technician Console tijdens de opname crasht, of er geen ruimte meer is op de bestemmingslocatie van het bestand, enz.), is het resultaat een beschadigd .avi-bestand dat niet afgespeeld kan worden. Met de AVI-bestandshersteller van Rescue kunt u de opname afspelen tot aan het punt waarop de opname was onderbroken.

Opmerking: Met deze toepassing kunt u alleen Rescue-schermopnamebestanden in .avi herstellen. De app kan geen .avi-bestanden herstellen die buiten de Rescue Technician Console om zijn gemaakt. Schermopnames in .rcec en .mkv-indeling zijn niet compatibel met de AVI-bestandshersteller van Rescue .

Klik HIER om te downloaden: