HELP FILE

Over Besturing door de klant tijdens Schermen delen met technicus



Technici moeten zich ervan bewust zijn dat de volgende knoppen voor klanten beschikbaar zijn tijdens een sessie Schermen delen met technicus.

Volledig scherm
De klant klikt op Volledig scherm om het scherm van de technicus als volledig beeld te zien.
Opties
De klant klikt op Opties om de kleurinstellingen en weergaveopties te wijzigen.
Meerdere schermen
Als de technicus meer dan één beeldscherm gebruikt, klikt de klant op de knop Beeldschermen om tussen de beschikbare beeldschermen te schakelen.
In- en uitzoomen
De klant klikt op de zoomoptie om een meer of minder gedetailleerd beeld van het scherm van de technicus te bekijken.
Vergrootglas
De klant klikt op het vergrootglas om een vak te openen dat hij rond het scherm van de technicus kan slepen om een klein deel ervan, uitvergroot weer te geven.
Schermen delen beëindigen
De klant klikt op Beëindigen om het schermen delen te beëindigen. De knop Beëindigen is alleen beschikbaar voor de klant in de modus Volledig scherm.