Audio inschakelen voor Rescue Lens

U kunt instellen dat alle Lens-sessies worden gestart met een actieve VoIP-verbinding tussen de technicus en de klant, die tijdens de sessie open blijft. Beide partijen kunnen het geluid dempen.

1. Meld u aan bij het LogMeIn Rescue Beheercentrum.
  2. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  3. Selecteer het tabblad Instellingen.
  4. Selecteer onder Rescue Lens de optie Audio inschakelen: Voor de geselecteerde Technicusgroep worden alle Lens-sessies gestart met een actieve VoIP-verbinding tussen de technicus en de klant.
  5. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep.
    • Klik op Wijzigingen opslaan naar subgroepen om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep en alle bijbehorende subgroepen.
    • Klik op Instellingen opslaan in alle groepen om dezelfde instellingen voor alle technicusgroepen binnen uw organisatie toe te passen.