Systeemvereisten voor Rescue Lens

Technician Console

• Technician Console versie 7.9 (Windows)
  • Internetverbinding met minimaal 800 kbit/s bandbreedte
  • De volgende webbronnen moeten zowel vanaf het netwerk van de technicus als vanaf het netwerk van de klant toegankelijk zijn:
    • De domeingroep *.logmeinrescue.com
      Let op: Voor Rescue-enterprise klanten is de *.logmeinrescue-enterprise.com domein groep van toepassing.
    • Voor netwerken die expliciet uitgaande bestemmingspoorten en -protocollen filteren, worden de volgende poorten gebruikt aan de Rescue kant:
      • 15000 (UDP verkeer) of 443 (TCP verkeer) voor Rescue Lens media sessies

Voorbeeld: rescuemedia[XX-XX].logmeinrescue-enterprise.com:443

Rescue Lens-app voor Android

• Android 4.1 of hoger (Android 5.0 of hoger aanbevolen)
  • Dual-core CPU (quad-core CPU aanbevolen)
  • 1 gigabyte RAM (2 gigabyte aanbevolen)
  • 20 megabyte vrije ruimte
  • Camera met autofocus en 640x480 resolutie
  • Internetverbinding met minimaal 400 kbit/s bandbreedte (4G/LTE of gelijkwaardige WiFi aanbevolen)

Rescue Lens-app voor iOS

• iOS 9 of hoger
  • Apparaatvereisten:
    • iPhone 5 of hoger
    • iPad 4 of hoger
    • iPad mini 2 of hoger
    • iPod touch 6 of hoger
  • 20 megabyte vrije ruimte
  • Internetverbinding met minimaal 400 kbit/s bandbreedte (4G/LTE of gelijkwaardige WiFi aanbevolen)