Rescue Lens – in een notendop

Rescue Lens is de video-supportoplossing van LogMeIn met geïntegreerde VoIP. Met Rescue Lens kunnen klanten via hun smartphone rechtstreeks en veilig live videobeelden streamen naar medewerkers van de klantenservice. Supportmedewerkers kunnen het probleem met eigen ogen zien en de gebruiker op afstand helpen met het oplossen van problemen, configureren van producten, melden van klachten etc.

Rescue Lens is behalve als een service ook beschikbaar als een functie van LogMeIn Rescue. Ga voor de meest recente prijsinformatie en abonnementsmogelijkheden naar https://www.logmeinrescue.com/.

Belangrijk: Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor abonnees van Rescue Lens. Als u abonnee bent van LogMeIn Rescue, gaat u naar https://support.logmeinrescue.com/rescue voor meer informatie over Lens.

Welke functies van Rescue Lens beschikbaar zijn voor een technicus, kan afhankelijk zijn van de instellingen in het Beheercentrum van Rescue. Zie voor meer informatie de LogMeIn Rescue Handleiding voor beheerders.