Wanneer ik probeer LogMeIn te installeren, krijg ik foutcode 1603. Wat moet ik doen?

Symptoom

Tijdens het installeren van LogMeIn-software verschijnt deze foutmelding:

Fout 1603: fatale fout tijdens installatie

Oorzaak

1603-fouten worden veroorzaakt door problemen met het Windows-besturingssysteem. Zie de supportsite van Microsoft voor meer informatie.

Oplossing

De oplossing voor een 1603-fout is afhankelijk van de precieze oorzaak. Zie de supportsite van Microsoft voor meer informatie.