Chatlogbestanden verwijderen

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Als tijdens een sessie vertrouwelijke informatie wordt uitgewisseld, kan een hoofdbeheerder ervoor kiezen het chatlogbestand van de sessie te wissen, om vertrouwelijke gegevens buiten het rapport van het chatlogbestand te houden.

Belangrijk: Dit rapporttype bevat GEEN gegevens voor Live Control sessies.
  1. Als u bent aangemeld als hoofdbeheerder, opent u de organisatiestructuur en selecteert u een organisatorische unit.
  2. Selecteer het tabblad Reports.
  3. Selecteer onder Rapportgebied de optie Chatlogbestand.
  4. Zoek de sessies waarvan u chatlogbestanden wilt verwijderen:
    • Optie 1. Als u van meerdere sessies het chatlogbestand wilt verwijderen, of niet weet wat de exacte sessie-ID is, genereert u eerst het rapport van het chatlogbestand in HTML-indeling. Voor stapsgewijze instructies, zie Hoe een rapport te genereren.
    • Optie 2. Als u de sessie-ID van een bepaalde sessie kent, typt u deze in het veld Sessie-ID en klikt u op Zoeken.
  5. Klik in de kolom Verwijderen op het prullenbakpictogram voor elke sessie die u wilt verwijderen.

Resultaat: Het chatlogbestand voor elke geselecteerde sessie wordt in de wachtrij voor verwijdering geplaatst. Chatlogbestanden worden niet onmiddellijk verwijderd.

Tip: Als u van gedachten verandert, kunt u een verwijdering nog ongedaan maken binnen 24 uur nadat u in de kolom Verwijderen op dit pictogram hebt geklikt.

Chatlogbestanden worden 24 uur nadat ze zijn klaargezet voor verwijdering, verwijderd. Verwijderingen die in behandeling zijn, worden vermeld in het rapport van het chatlogbestand; verwijderde chatlogbestanden worden niet meer vermeld in het rapport van het chatlogbestand.